Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Sunsilk Curl Lock - Shampoo Conditioner Creme

Επιχείρηση : Μπούκλες .

Όταν έχεις βαμμένα ξανθά , ξηρά και σγουρά μαλλιά , προτεραιότητα δίνεις στην ενυδάτωση τους παρά στις καλοσχηματισμένες μπούκλες.
Αν και τα ταλαιπωρώ αρκετά, τα προσέχω εξίσου πολύ κι είναι αρκετά υγιή. Είναι όμως ξηρά κατά καιρούς. Έτσι συνήθως χρησιμοποιώ προιόντα για ξηρά μαλλιά, για βαμμένα, για ταλαιπωρημένα από χημικές διεργασίες και τα συναφή , που βρίσκεις σε όλες τις εταιρείες , επαγγελματικές και μη. 

Αυτό που δε συναντάς σε πολλές είναι εξειδικευμένες σειρές για μπούκλες. 
Αν έχεις κι εσύ σγουρά μαλλιά , θα έχεις παρατηρήσει ότι πολλά από τα σαμπουάν που είναι για ξηρά μαλλιά , χαλάνε λίγο ή πολύ το σχήμα τους , "τις ρίχνουν" όπως λέμε.
Σκέφτηκα λοιπόν για ένα διάστημα να τις τονώσω γιατί έχουν χάσει λίγο το σχήμα τους και να να δω τι μπορούν να κάνουν οι σειρές που υπάρχουν για αυτό .

Πρώτα δοκίμασα τη σειρά της Sunsilk - Curl Lock για σπαστά ή με μπούκλες μαλλιά 
- σαμπουάν ,conditioner και κρέμα leave-in -
που υπόσχεται ζωηρές, καλοσχηματισμένες μπούκλες που δε φριζάρουν. 

sunsilk curl lock

Το σαμπουάν καθαρίζει πάρα πολύ καλά τα μαλλιά, τόσο που κάνουν αυτό το χαρακτηριστικό τρίξιμο αν τα τρίψεις. Έχει διακριτικό άρωμα. ( 400ml - 4.20€ )

Το conditioner ξεμπερδεύει τέλεια τα μαλλιά , με το που το εφαρμόσεις και δε τα βαραίνει καθόλου. Ούτε τα παραμαλακώνει. Εγώ τα χτενίζω έχοντάς το στα μαλλιά, γιατί είναι πολλά. 
( 200ml - 2.50€ !)

Ήδη μέχρι εδώ τα μαλλιά είναι ωραία φορμαρισμένα και σπαστά.

Μετά σε νωπά μαλλιά εφαρμόζεις την κρέμα που δε ξεβγάζεται και "κλειδώνει" το σχήμα στις μπούκλες καθώς στεγνώνουν. Είχα ακούσει πολύ θετικά σχόλια για αυτή ! Και τα επιβεβαιώνω. 
Δε τα βαραίνει ούτε επιβαρύνει το styling μετά.
( 200ml - 2.50€ !)

Όταν στεγνώσουν είναι πολύ ανάλαφρα , δεν είναι φριζαρισμένα και το σχήμα τους είναι όντως τονωμένο. Μετά από αρκετές χρήσεις η διαφορά στο σχήμα ήταν εμφανής! 
Μου άρεσαν και τα τρία προιόντα και είναι πολύ οικονομικά, δεδομένου του αποτελέσματος.

Τα έχεις δοκιμάσει? Έχεις να μου προτείνεις άλλα αντίστοιχα προιόντα για να προσθέσω στη λίστα μου?
Αλεξάνδρα

4 σχόλια:

  1. Έχουμε ακριβώς τα ίδια μαλλιά και όπως λες πάντα παίρνω προϊόντα για ταλαιπωρημενα και βαμμένα μαλλιά...δεν έχω δοκιμάσει άλλα προϊόντα για μαλλιά με μπούκλες αλλά δοκίμασα από αυτήν την σειρά την κρέμα μαλλιών και έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένη καθώς βοηθάει στο φριζάρισμα και κάπως στο σχηματισμό!!!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή